Ik wil informatie over

Carrosseriebouw

Dubbeldam Schade is uw partner als het gaat om carrosseriebouw. Het chassis en de te vervoeren vracht bepalen het formaat en de vorm van de carrosserie. Uw specifieke wensen en eisen staan dan ook centraal en zijn het uitgangspunt voor de te maken opbouw of de te maken aanpassing aan opbouw of cabine. Onze gespecialiseerde medewerkers denken graag met u mee en onze vestigingen zijn voorzien van moderne apparatuur.

Enkele voorbeelden van carrosseriebouw projecten van Dubbeldam Schade zijn het afschuinen / verlagen van cabines, het aanpassen / nieuw realiseren van chassisopbouw voor bestelwagens en trucks en het aanpassen van wielkasten. Naast carrosseriebouw kunt u ook terecht voor spuitwerk en reclame.

Sinds maart 2018 maakt Booi Karrosserieën, carrosseriebouwer van o.a. trailers en laadbakken, onderdeel uit van de Dubbeldam Groep en opereert de B.V. onder de naam Dubbeldam Carrosserie. Meer informatie over de carrosserieën specialist is hier te lezen.

Aangesloten bij:

 
     

 

1/8

Dubbeldam Schade ontzorgt!

Wij weten als geen ander dat schade stilstand van uw werkzaamheden kan betekenen. Daarom herstellen wij uw schade zo vakkundig en snel mogelijk. Uw voertuig wordt netjes afgeleverd en bij volledig schadeherstel nemen wij de zorg met de verzekering uit handen. Kortom, wij ontzorgen u graag!

Meer informatie?

Neem voor informatie contact op met één van onze vestigingen.

Dubbeldam Carrosserie
078 610 0333
zwijndrecht@booi.nl

Dubbeldam Schade Zwijndrecht
078 610 0777
zwijndrecht@dubbeldamschade.nl

Dubbeldam Schade Maasdijk
085 487 4230
maasdijk@dubbeldamschade.nl

Dubbeldam Schade Schelluinen
0184 612 264
schelluinen@dubbeldamschade.nl