Ik wil informatie over

Busschadeherstel

Totaalpakket voor OV-bedrijven

Dubbeldam Schade biedt een totaalpakket aan bedrijven werkzaam in de sector van het (openbaar) vervoer. Als vervoerder kunt u het herstellen van schade aan uw wagenpark met een gerust hart aan ons overlaten. Diverse (landelijke) vervoersmaatschappijen mogen wij tot onze vaste klanten rekenen.

Plaatwerkschade, het richten van het chassis of het spuiten van uw wagenpark in de kleuren van uw huisstijl: al deze specialismen hebben wij zelf in huis.

Aangesloten bij:

 
     

 

Connexxion
1/4

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Spuitwerk

In moderne spuitcabines verwijderen wij vakkundig oude laklagen en brengen wij nieuw en duurzaam laksysteem aan.

SPUITWERK

Plaatwerk

We hebben alle apparatuur in huis om plaatwerk en carrosserieën te vervangen, uit te deuken of te 'restylen'.

PLAATWERK

Richttechniek

Beschadigde bussen kunnen op onze richtbank vakkundig worden recht getrokken.

RICHTTECHNIEK

Constructiewerk

Voor speciale aanpassingen aan chassis of constructies van bussen kunt u bij Dubbeldam Schade terecht.

CONSTRUCTIEWERK

Reclame

Reclame op uw bus(sen)? Wij zijn u graag van dienst, van het ontwerp van een huisstijl tot de bestickering van uw wagenpark.

RECLAME

Contact

Neem contact met ons op via onderstaande link en ontdek wat Dubbeldam Schade voor u kan betekenen.

CONTACT
Connexxion
1/4
Spuitwerk Coaten, stralen, herstellen en schooperen

Dubbeldam Schade beschikt over ruime, moderne spuitcabines tot 21 meter lengte, waar ook gelede bussen (harmonicabussen) in kunnen worden gespoten. Onze vakkundige medewerkers voorzien uw bus(sen) graag van de juiste lak, of het nu gaat om een nieuwe bus die in de huisstijl moeten worden gespoten of om het spuiten van een bus na schade.

Oude laklagen en oxidatie zullen verwijderd worden door middel van gritstralen. Door het gebruik van fijn Korund (aluminiumoxidekorrels) ontstaat er een glad en blank oppervlak. Hierna wordt er een duurzaam laksysteem aangebracht, eventueel brengen wij op het blanke staal eerst een schoopeerlaag aan. U zult versteld staan van het resultaat.

Plaatwerk Uw bus(sen) weer als nieuw!

Bij Dubbeldam Schade hebben we alle apparatuur in huis om het plaatwerk of de carrosserie van uw (bus)sen uit te deuken of te vervangen. Het is zelfs mogelijk bepaalde plaatdelen uit te deuken zonder dat deze daarna gespoten hoeven te worden. Dit heet, met een mooi woord: restylen. Restylen is goedkoper en beter voor het milieu.

Er wordt in onze werkplaats uitsluitend gewerkt met las- en puntlasapparatuur dat voldoet aan de eisen van Eurogarant label 2008.

1/6
1/3
Richttechniek Het chassis van uw materieel opnieuw gericht

Bij Dubbeldam Schade kan een beschadigd chassis opnieuw worden gericht met behulp van trekapparatuur op een richtbank. Naast het richten van chassis van bussen kunnen we diverse andere machines richten en herstellen.

Constructiewerk Cabine- of constructieaanpassingen

Voor speciale aanpassingen aan chassis of constructies van bussen kunt u bij Dubbeldam Schade terecht. Wij modificeren bussen en denken graag met u mee om tot een goed eindresultaat te komen.

1/2
1/5
Reclame Uw bussen herkbaar op de weg

Voor reclame op uw bus(sen) kunt u bij Zreclame, zelfstandig onderdeel van de Dubbeldam Groep, terecht. Zij richten zich onder andere op het bestickeren van wagenparken. Heeft u nog geen huisstijl? Bij Zreclame kunnen zij u ook daar bij helpen. Uw wagenpark prominent of juist subtiel aanwezig op de weg? Samen met u komen wij tot een creatief ontwerp en een hoogwaardige uitvoering.